02-12-2019

Van den Herik GmbH en Saricon BV zijn er weer bij tijdens de InfraTech! In januart zullen wij beschikbaar zijn voor mooie gesprekken en uitgebreide discussies. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand 3F14 van 14 tot 16 januari 2020.

Van den Herik GmbH en Saricon BV zijn zusterbedrijven van de Van den Herik-groep uit Sliedrecht. Als een waterbedrijf heeft Van den Herik al met succes ongeveer 110 projecten in Duitstalige landen voltooid.

Het bedrijf Saricon BV is bij veel projecten op de achtergrond betrokken geweest, bijvoorbeeld het historische vooronderzoek naar vermoedelijke munitiezones of andere activiteiten gerelateerd aan conventionele explosieven.

Saricon heeft samen met het bedrijf Brownline een eigen product ontwikkeld, de UXOscope. Deze apparatuur kan worden ingezet om gebieden op afwerpmunitie te onderzoeken die niet door andere systemen of alleen tegen extreme kosten konden worden onderzocht.

Voor de UXOscope is munitiedetectie onder snelwegen, spoorbanen, onder constructies of onder water geen probleem. Het combineert de boring gelijktijdig met een detectie van munitie. De UXOscope valt onder de verantwoordelijkheid van Van den Herik.

Bent u geïnteresseerd? Wij laten u graag zien hoe het werkt en nodigen u van harte uit om langs onze stand te komen.

U kunt een "gratis ticket" aanvragen voor de InfraTech2020 in Essen via de volgende link.

Het bezoeken van InfraTech is gratis als u zich vooraf registreert , zelfs zonder registratiecode .